‘CUMHURİYET, MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIK DESTANIDIR!’

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle yayımladığı kutlama mesajında, 29 Ekim 1923 tarihinin Türkiye’nin geleceği açısından tarihi bir gün olduğunu söyledi. Şahin Tin; “Cumhuriyet Bayramı, milletimizin zor zamanda yazdığı bir diriliş ve bağımsızlık destanıdır” dedi.

Gündem Yayın: 27 Ekim 2017 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2017 19:13:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türk milletinin 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde hainlere asla geçit vermediğini, bağımsızlığına, devletine, hükümetine ve demokrasisine canı pahasına sahip çıktığını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Milletimizin vatanperver duruşu geleceğimize duyduğumuz en büyük güven kaynağımızdır. Bu aziz millet ile ne kadar iftihar etsek azdır. Ülkemize her koldan saldıranlara en ağır tokatı bu kahraman millet atmıştır. Bir taraftan terör saldırıları, diğer yandan dış güçlerin hain planları ve bir diğer taraftan ise içerdeki hainlerin ihanetleri. Her ne olursa olsun Türkiye bağımsızlığından asla ödün vermeyecek ve daha güçlü yarınları inşa etmeye kararlı bir şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

‘CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN’

 

Milletvekili Şahin Tin; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârca mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle anıyor; bu uğurda canlarını seve seve veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aynı zamanda ecdadımızın bize mirası olan bu topraklara duaları ve mücadeleleriyle sahip çıkan kahraman milletimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.