ÇYDD’DEN, DGC’YE ZİYARET

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Denizli Şube Başkanı Feyzullah Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 16.05.2019 20:12:14
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

ÇYDD Şube Başkanı Feyzullah Yüksel, derneğin ilimizde yaptığı çalışmalar hakkında Gazeteciler Cemiyet Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya bilgi verdi. Yüksel, “Derneğimiz,  verdiği burslara bir çok gencimizin iyi eğitim almalarına katkı sağlamaktadır.  Denizli’de 310 üyesi bulunan derneğimiz, gönüllü bağışçıların katkılarıyla 85’i lise, 195’i de Üniversite olmak üzere toplam 280 öğrencimize burs imkanı sağlıyor” dedi.

 

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Boyacı, “ÇYDD, eğitime yaptığı katkılarda Cumhuriyetin temel değerlerini savunan, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı gençlerin yetişmesine büyük katkı sağlıyor. Biz de Cemiyet olarak  ÇYDD’nin Denizli’de yaptığı faaliyetlerin kamuoyuna duyrulmasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.