DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Çivril İlçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Siyaset Yayın: 09 Eylül 2018 - Pazar - Güncelleme: 09.09.2018 21:54:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, İlçe Koordinatörü Muhammet Altunbaş, İlçe Başkanı Mehmet Kale, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ertaş, Gençlik Kolları Başkanı Cihan Kılıç ve Belediye Meclis üyeleri,  Belediye başkanı Gürcan Güven ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşların katıldığı toplantı Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşti.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Kale Ak Partinin girdiği seçimden zaferle çıktığını belirterek “Çivril olarak halkımız gelişimden ve değişimden yana olduğunu Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu destek ile bir kez daha gösterdi. Bizler her karanlığın bir aydınlığa olduğuna inanan insanlarız Ak Parti ailesi olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellerle aldırmayacak yılmadan yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız. Hiçbir düşünce ve güç bizleri inandığımız uğurda ak partimiz ve davamız için vereceğimiz mücadelelere yıldırmayacak. Aksine güçlendirecek birbirimize ve partimize daha fazla sahiplenmemize katkı sağlayacaktır.2019 yılı Mart ayında yine seçim heyecanı yaşayacağız. İnşallah partimiz bu seçimlerde de en yüksek oyu alacaktır. İlçemize kazandırılan birçok eserde emeğinin çok olduğunu düşündüğüm, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İlçe Teşkilatımıza sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

 

İlçe Başkanının ardından söz alan AK parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök’te Çivril’in seçimlerde büyük başarılara imza attığını ifade ederek “girdiği her seçimde oyunu koruyan ve arttıran Çivril AK parti teşkilatımıza, ve gece gündüz kapı kapı, sokak sokak dolaşarak Ak davamızı anlatan Kadın kolları başkanımız Çiğdem Ertaş ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim “ dedi.

 

Konuşmaların ardından Çivril’de yapılan proje ve çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

 

Toplantının son bölümünde son seçimlerde oy oranını arttıran İğdir ve Hamam mahallesi parti başkanlarına başarı plaketi takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.