DAYAKÇI SERVİSCİ İLE İLİŞİK KESİLDİ

Çapak, Osmanköy ve Çakallar mahallesinden taşımalı öğrenci getiren H. Korkmaz taşıdığı öğrencilerinden birini darp edince servis sözleşmesi iptal edilerek Milli Eğitim müdürlüğünden alacaklı olduğu taşıma ücretlerine el konuldu.

Eğitim Yayın: 06 Nisan 2017 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2017 17:26:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

4 Nisan Salı gün yaşanan üzücü olayda Çivril’e getirdiği öğrencileri köye götürürken serviste bulunan İmam Hatip öğrencisi M.K. ile tartışan araç sürücüsü H. Korkmaz, 17 yaşındaki M.K. servis aracı içinde diğer öğrencilerin gözü önünde darp ederek tehdit etmişti. Olayın diğer öğrenciler tarafından video ya çekilmesi ile ortaya çıkması sonucu Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü servisçi H.Korkmaz’ın sözleşmesini iptal ederek taşıma işinden alacaklı olduğu hak ediş tutarlarına da el koydu.

 

TÜM ÖĞRENCİLER EVLADIMIZ

 

Olayın ortaya çıkmasından sonra bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Özcan “Çivril’de eğitim gören 12 bin öğrencimizin her biri bizim evladımız” dedi.  Konuyu öğrendikten sonra servis işi yapan H. Korkmaz ile hemen telefonda görüşüldüğünü ve sözleşmesinin iptal edilerek alacaklarına el konulduğunu belirten Mehmet Özcan “Çivril’de 3000 taşımalı öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi sabah evden güvenli çıkmaları ve akşam aynı şekilde girmeleri için azami özen gösteriyoruz. Bu olayı diğer öğrenciler bize aktardığı anda konuyu servisçiye sormadan hemen sözleşmesini iptal ederek H.Korkmaz’a bir daha öğrencileri aracına almamasını söyledik. Aynı gün akşamında da yeni servis aracını ayarladık” dedi.

 

Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü gerekli işlemleri başlatırken servis aracında darp edilen M.K.’ın babası da servisçi H. Korkmaz hakkında şikayetçi olacağı ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.