DAYATMA İLE KARAR ALINIYOR

Çivril Elma Tarım ve Kültür festival komisyon üyeleri CHP’li Tunay Yazıcı ve Türkan Keyik komisyonun görevini yerine getiremediğini belirterek komisyondaki görevlerinden istifa ettiler.

Kültür Yayın: 13 Haziran 2017 - Salı - Güncelleme: 13.06.2017 18:41:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Parti binasında düzenledikleri basın toplantısı ile komisyondaki görevlerini bıraktıklarını belirten Tunay Yazıcı “Komite, uzlaşma kültürü ile çalışmalıdır. Dayatma ile komite çalışması olmaz” dedi.

 

Festival için getirilmesi planlanan sanatçıların komiteye sorulmadan belirlendiğine ve ücretlerinin çok yüksek olduğuna dikkat çeken Tunay Yazıcı açıklamasında “8 – 9 – 10 Eylül arasında yapılacak 21. Elma Tarım ve Kültür Festivalinde Cumhuriyet Halk Partisi Çivril Belediye meclis üyeleri Tunay Yazıcı ve Türkan Keyik olarak festival komite çalışmalarında yer aldık. Komite demokrasinin gereği uzlaşma kültürüyle çalışmalıdır. Bu anlamda komite üyelerine önceden belirlenen kararların dayatılması ve kabulünün istenmesi bizlerin kabul edemeyeceği bir anlayıştır. Önerilen sanatçıların da talep ettiği ücretlerin yüksekliği göz önüne alınınca bizler bu komiteden istifa ediyoruz” dedi.

 

Bu yıl 21. si yapılacak olan Festivalde sahne alacak sanatçı ve gruplar için 4 firma teklif verirken en düşük fiyat teklifinin 215 BİN TL + KDV olduğu ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.