DENETİMLERDE YAKALANDILAR

Çivril’de yılbaşı dolayasıyla yapılan denetimlerde aranması olan 2 kişinin yakalandığı bildirildi.

Asayiş Yayın: 31 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 31.12.2018 20:32:10
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Edinilen bilgiye göre yılbaşı öncesi ilçe merkezinde yapılan asayiş denetim ve kontrollerinde yapılan araç ve şahıs sorgularında adli makamlar tarafından çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalandı.

 

Denetimlerde kullanıma hazır eroin maddesi ele geçirilirken kumar oynamak için düzenlenmiş bir kahvehanenin belirlenerek baskın yapıldığı, eroin maddesi taşıyan, araması olan ve kumarhanede bulunan şahısların gözaltına alınarak yapılan sorgularından sonra adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.

 

Denetimlerin emniyet ve asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması, kişi hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlık ve genel ahlakın korunması ile vatandaşların yeni yıl programlarını huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak maksadıyla yapıldığı kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.