DERİ VE SAKATATLAR KÖTÜ KOKUYA NEDEN OLDU

Çivril’de Kurban bayramının ikinci gününde boş araziye atılan deri ve sakatatlar kötü koku ve görüntüye neden oluyor.

Yaşam Yayın: 02 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.08.2020 09:42:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de, Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanların çevreye atılan işkembe, deri ile kelle ve ayakları kötü kokulara neden olurken, sinek ve sokak hayvanları özellikle TOKİ evlerinde ve çevrede yaşayan vatandaşları rahatsız ediyor.

 

Karabedirler yolu üzerinde Yakasomak mahallesine giden yol kenarına kimliği belirsiz kişiler tarafından atılan hayvan işkembeleri kötü manzaraların ortaya çıkmasına neden oldu. Havaların sıcak olmasıyla yoğun kötü koku yayan kurban atıkları vatandaşları rahatsız ediyor. TOKİ evlerinde ve çevrede yaşana vatandaşla sıcak hava ile birlikte hastalık ve mikropların etkili olduğunu belirterek yetkililerden bölgede bulunan deri ve kurban atıklarının toplatılmasını istedi. Bölgeye atılan kurban atıklarının birçok köpek ve yabani hayvanı bölgeye çektiğini de belirten sakinler “kurban kestikten sonra insanlar atıklarını getirip buraya atınca bayramın ikinci gününde onlarca köpek bölgeye geldi. Geceleri belki de dağdan yabani hayvanlar geliyordur. Bu hayvanlar buraya alışınca bir daha dönmez buralar k-hayvandan geçilmez olur” diyerek yetkililerin soruna çözüm bulmasını istediler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.