DEV BAYRAK KOCAYAKA’DA DALGALANIYOR

Kocayaka muhtarı Hasan Koç 24 metrekarelik dev bayrağı göndere çekti. Dikilen Türk Bayrağı, Denizli karayolundan görülebiliyor.

Yaşam Yayın: 28 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 28.10.2020 20:59:25
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

İlçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kocayaka mahallesinde muhtar ve mahalle sakinleri dev Türk bayrağını köy meydanındaki direğe çekerek dalgalandırdı.

 

2009 yılında ilk muhtarlık döneminde köy meydanına büyük bir Türk Bayrağı diktiklerini belirten Muhtar Hasan Koç; “ilk muhtarlık dönemimde köy meydanımızdaki direğe 24 metrekarelik dev bayrak çekmiş ve gururla dalgalandırmıştık. Sonraki dönemlerde bayrak biraz küçüldü, yeniden göreve gelince Cumhuriyet bayramı dolayısıyla dev bir bayrak alarak köyümüzün meydanına diktik. Azalarımız ile karar verdiğimiz bu çalışmamıza köy halkı da destek verdi. Bayrak köye 5 kilometre uzaklıktaki Uşak Denizli karayolundan rahatça görülebiliyor. Bayrağımız en güzel yerde her zaman dalgalandırmak en öncelikli vazifemizdir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.