DOĞMADAN ÖLDÜ

Türkiye Voleybol federasyonu tarafından Voleybol 3. Liginde mücadele etmesi için davet edilen Çivril Belediye Spor kulübü, kulüp yetkililerinin ilgisizliği yüzünden bu fırsatı kaçırdı.

Yayın: 01 Temmuz 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 01.07.2015 02:08:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Edinilen bilgiye göre geçen hafta içinde Yeşil Çivril Belediye Spor kulübüne yapılan davette 2105 – 2016 sezonunda 3. Ligde mücadele etmek için 30 Haziran 2015 günü mesai bitimine kadar müracaat edilmesi gerektiği bildirildi. Spor alanında Çivril için büyük bir fırsat olan voleybol liginde mücadele etme şansı, verilen süre içersinde gerekli müracaatın yapılmamasından dolayı kaçırılmış oldu.

BELEDİYE BAŞKANI 10 BİN LİRA VERDİ

Müracaat süresinin 30 Haziran da sona erdiği teklifte gerekli olan 10 Bin TL yi kulübe veren Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Kurulacak voleybol takımıyla 3. Ligde mücadele edilmesinin Çivril’e ve Çivril sporuna büyük katkılar sağlayacağını belirterek gerekli girişimlerin ve müracaatın yapılması talimatını verdi.  

PARA HAZIR DESTEK VAR MÜRACAAT YOK

Takım kurulmasına ve gerekli maddi desteğin sağlanmasına rağmen Yeşil Çivril Belediye spor Kulüp başkanı yasal süre içinde müracaat formunu imzalamayınca Yeşil Çivril Belediye Spor kulübünün Voleybol 3. Liginde mücadele etme fırsatı kaçırılmış oldu.

Takım kurarak mücadele etmek isteyen sporcular Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyarete ederek kaçan fırsattan dolayı üzüntülerini dile getirerek “keşke sizin verdiğiniz desteği kulüp başkanından da görsek ve Çivril’i voleybol liginde temsil etseydik. Çivril için büyük bir fırsatı kaçırmış olduk. Biz bir sezon boyunca yapacağımız maçlarda hem Çivril’in adını duyuracaktık hem de Çivril’de çok sevilen voleybol sporunu geliştirmiş olacaktık” dediler.

“BU PARAYI FUTBOL İÇİN KULLANALIM”

Çivril Belediyesi tarafından Voleybol ligine katılmak için spor kulübüne verilen 10 Bin TL yi futbol takımı için kullanmak istediği öğrenilen Kulüp Başkanı Mesut Kaygısız konuyla ilgili olarak amacının Çivril Belediye spor Futbol takımını Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkartmak olduğu ve Çivril Belediyesi tarafından kulübe verine 10 Bin TL yi futbol için kullanmayı düşündüğünü söylediği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.