DOĞRULARI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

4.Dönem Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığına tekrar seçilen Feyyaz Ceşen’den teşekkür mesajı geldi. ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, doğru bildikleri yoldan devam edeceklerini ve doğruları yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Yayın: 07 Haziran 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2017 15:31:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçen hafta Cuma günü yapılan seçimlerde kendisine oy veren ve vermeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Feyyaz Ceşen” Öncelikle bizleri tekrar görevce getiren ve güvenen amatör kulüplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle salonu hınca hınç dolduran tüm amatör kulüp yöneticilerine, başkanlarına ve misafir olarak katılan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi bir borç bilirim. Seçimlerde bizleri güvenip oy veren ve tekrar görev veren bütün delegelere minnettarım. Biz bu zamana kadar hep doğruları yapmayı ve amatörsporu en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştık. Bundan sonra da hedeflerimiz bu doğrultuda olacaktır. Bizim yarım kalan işlerimiz vardı. Şimdi bunları tamamlama zamanımız gelmiştir. Ben ve yönetim kurulumda ki cefakar arkadaşlarımla birlikte amatörlerimize en iyi hizmeti verebilmek için her türlü çalışmalarımızı yapacağız. Bir kez daha bizleri güvenip oy veren veya vermeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

 

Haber – Foto : Orhan Mıkıroğlu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.