DOKTOR SAYISI 2 YILDA YÜZDE YÜZ ARTTI

Denizli il merkezine uzaklığı bakımından (93 km) 3. sırada yer alan Çivril’de, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Devlet Hastanesi’nde 2014 yılında 8 olan kadrolu hekim sayısı 2015 yılında yüzde yüz artarak 16’ya yükseltildi.

Sağlık Yayın: 27 Ağustos 2015 - Perşembe - Güncelleme: 27.08.2015 14:31:51
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği il merkezinde yürüttüğü sağlık hizmetlerini ilçe hastanelerde de tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.2014 yılında Çocuk, Dahiliye, Genel Cerrahi, Kardiyoloji, Üroloji, Nöroloji, Anestezi ve Radyoloji alanında 8 uzman hekimin bulunduğu hastanede 2015 yılında Göz, KBB, Kadın Doğum, Beyin Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Psikiyatri, Mikrobiyoloji ve Dahiliye alanına1 uzman hekimin daha atanmasıyla hekim sayısı 16’ya yükseldi. Ayrıca Denizli Kamu Hastaneleri Birliği tarafından il merkezindeki hastanelerden Ortopedi(aylık), Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (her çarşamba), Nefroloji (ayda 2 gün) ve Biyokimya(her perşembe) branşlarında da geçici görevlendirme ile Çivril’e destek veriliyor. Özellikle poliklinik yapılan branşların artması ve kadrolu hekimlerin başlaması ile Çivril Devlet Hastanesi çevre ilçeler ve Uşak’ın köylerinden gelen hastalarla birlikte yaklaşık 100 bin nüfusa hizmet veriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.