"Dua'dan önce Hamam İstiyorlar"

Belediye meclis toplantısında gündeme gelen Perşembe Pazarının dua ile açılması teklifine Pazar ve çarşı esnafından tepki.

Yaşam Yayın: 10 Mayıs 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 10.05.2014 23:38:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesinin Mayıs Ay’ı toplantısında Ak partili Meclis üyesi Niyazi Vural tarafından gündeme getirilen pazarı Dua ile açma teklifine bazı pazarcı ve çarşı esnafının tepki gösterdiği belirtildi.

CHP Belediye meclis üyesi Tunay Yazıcı basın mensuplarına yaptığı açıklamada Ak partili Niyazi Vural tarafından Meclis gündemine getirilen Dua talebinden sonra bazı esnaf ve pazarcılar ile görüştüğünü belirterek “ilçemize gelen pazarcı esnafı ve Çivrilli esnaf ile bu konu hakkında görüştüm. Esnaf ve pazarcılar Dua’dan önce hamam istiyorlar” dedi.

 

Pazarcı ve çarşı esnafının dükkânlarını ve sergilerini açarken zaten besmele çekerek dua ettiklerini söyleyen Yazıcı “konuştuğum pazarcılar sergilerini zaten dua ve besmele ile açtıklarını söylediler. Pazarcılar dua’dan daha çok hamam yapılsın madem dua edilecek bizlerde dua ya saf ve temiz bir şekilde âmin diyelim dediler” dedi.

 

Yazıcı Ak parti’li Meclis üyesi Niyazi Vural’ın konuyu kaymakam ve Müftüye sorma talebinin de yersiz olduğunu savunarak “son meclis toplantısında Niyazi Vural bey’in gündeme getirdiği Pazarı Dua ile açalım konusu kaymakam ya da müftüye danışılacak bir konu değildir. Belediye meclis toplantısında konuşulan yada görüşülen konulara mülki amirleri karıştırmak doğru değildir” dedi.

 

Çivril belediyesinin Mayıs Ay’ı toplantısında Ak Partili Niyazi Vural tarafından Pazarcı esnafı ve çarşı esnafının Pazar başlamadan Dua yapılması yönünde talepleri olduğu belirtilerek konunun meclis gündemine alınması istenmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.