DÜNYA ÇOCUKLARINDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Denizli’ye gelen bir grup yabancı öğrenci, Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2019 22:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Denizli Rukiye Urhan Anaokulu Uluslararası Çocuk Festivali’ne gelen Makedonya, Hırvatistan ve Bosna-Hersekli çocuklar Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan’ın ağırladığı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk milletine minnet ve teşekkür dileklerinde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların bayramını kutladı. Gökoğlan, "Ulu Önder Atatürk'ün çocuklarımıza hediye etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sadece ülkemizin çocuklarına değil, tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş bir bayramdır. Çocuklarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum " dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.