EĞLENEREK KUTLADILAR

Tıp Bayramı nedeni ile Çivril’de düzenlenen gecede sağlık çalışanları ve doktorlar, doyasıya eğlendi.

Sağlık Yayın: 14 Mart 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 14.03.2015 22:43:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle MAYKON Hotel ROOF Restaurant ta düzenlenen geceye Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Ak Parti Çivril İlçe başkanı Mehmet Celep, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Şahin Özdemir, Hastane Müdürü Cömert Yavuz, Sağlık Sen Çivril Şube Başkanı Süleyman Kuzu, Başhemşire Betül Çetinkaya çok sayıda doktor ve sağlık personeli katıldı. Misafirleri kapıda eşi ile birlikte karşılayan ve tek tek ilgilenen başhekim Şahin Özdemir yaptığı açılış konuşmasında şunları belirti:

“Yenilikçi, araştırmacı, güçlü kişilikleri, özverili çalışmalarıyla hastalarının yanında olmaktan, iş yorgunluğundan hiç şikâyeti olmayan fedakâr doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının insanlık olarak kıymetlerini bilmemiz gerekir. Kutsal bir görevi ifa eden doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız hastalarımızın yarasına merhem olmaktadır. İnsanlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için, kendini bu onurlu mesleğe adayan, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı amaç edinen, gece gündüz kar, çamur, bayram tatil demeden, insanların daha sağlıklı ve kaliteli yaşaması için hiçbir çabayı esirgemeyen doktor arkadaşlarımın ve tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlar, sağlıklı günler dilerim” dedi.

Daha sonra gecede doktorlar birbirinden güzel türkülerle gönüllerince eğlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.