EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DEĞİL BELEDİYE BİNASI OLACAK

Çivril Kızılcasöğütte bulunan eski FETÖ yurdu Emniyet Müdürlüğü değil Belediye Hizmet binası olacak.

Gündem Yayın: 11 Ekim 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2017 22:10:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vakıflar Müdürlüğüne devrolduktan sonra atıl vaziyette duran Ahmet Özel Pansiyonu Belediye Hizmet Binası yapılacak. Çivril Belediye meclis üyeleri binaya giderek incelemede bulundular.

 

JANDARMA BÖLGESİ OLDUĞU İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLAMAYACAK

 

Geçen hafta içerisinde Çivril Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak ve Belediye başkan yardımcısı Salim Altuntaşoğlu binayı incelemiş ve eksikleri hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardı. Binanın bulunduğu Kızılcasöğüt Mahallesi Jandarma bölgesi içinde olduğu için Emniyet Müdürlüğünün taşınmasının olanaksız olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşanan gelişmelerden sonra Hizmet binası sıkıntısı yaşayan Çivril Belediye’sinin pansiyon binasını kullanmak istediği belirtildi.

 

TREN YOLU ARAZİSİNE BİNA YAPILAMIYOR

 

Daha önce Çivril Belediyesi Hizmet Binasının Selçuklu Mimarisi ile Tren yolu arsasına yapılacağı duyurulmasına rağmen projeye başlanamamış olması Çivril Belediye başkanını yeni hizmet binası arayışlarına itti.

Kızılcasöğütte bulunan Ahmet Özel Pansiyonunu geçici hizmet binası yapmayı düşünen başkanın Belediye Meclis üyelerini binayı incelemek üzere Kızılcasöğüte gönderdiği ifade edildi. Alınan bilgiye göre çarşı merkezinde bulunan binayı Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Belediye Hizmet Binası yapmayı planlayan Belediye başkanı, proje tamamlanıncaya kadar Kızılcasöğüt Ahmet Özel Pansiyon binasını kullanmayı planlıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.