EMNİYETTEN HUZUR OPERASYONU

Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Trafik Şube ekipleri, şehir merkezi ve giriş-çıkışlarında huzur operasyonu gerçekleştirdi.

Asayiş Yayın: 06 Mayıs 2016 - Cuma - Güncelleme: 06.05.2016 16:34:52
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

İlçe Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, halka açık mekânlarda,otel, pansiyon ve eğlence yerlerinde yapılan asayiş uygulamalarında, kimlik kontrolü yapılırken, işyerlerinde sigara içimi ve aranan şahıslar üzerinde de denetimler yapıldı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği huzur operasyonunda, şehir merkezinde 50 ye yakın iş yeri denetlendi, yaklaşık 300 kişi arandı. Çevre yolundan şehir merkezine giriş noktasında da 26 araç ve 47 kişinin denetlendiği bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, huzur ve asayişi sağlamak amacıyla yapılan operasyonların önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.