EN BÜYÜK İLGİ ADNAN KESKİNE

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılkıçdaroğlu Bekilli’de halka hitap etti.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 25.03.2015 17:06:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bekilli Belediyesinin öncülüğünde hayırseverler tarafından yapılacak olan Bekilli Huzurevinin temel atma törenine katılmak için Denizli’ye gelen Kemal Kılıçdaroğlu Bekilli de düzenlenen tören de halka hitap etti. Belediye hizmet binasının balkonunda kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu emeklilerle yılda iki maaş ikramiye vereceğini söyleyerek “bize parayı nerden bulacaksınız diyorlar. Bizim evinde para kasası olan çocuklarımız yok. Biz kaynak buluruz “diyerek cevap verdi. Konuşmasının ardından yapılacak olan 80 kişilik huzurevinin temel atma törenine katılan Kılıçdaroğlu daha sonra beraberindekiler ile birlikte Burdur’a geçti.

ADAYLARIN ARASINDA EN FAZLA İLGİ ADNAN KESKİN’E

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bekilli de katıldığı temel atma törenine 7 Haziran’da yapılacak Genel seçimlere katılacak milletvekili aday adayları da katılırken aday adayları içinde Adnan Keskin vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Kılıçdaroğlunun tören alanına gelmesinden önce vatandaşlarla bir süre sohbet eden Keskin’e “sizi yine Ankara’da görmek istiyoruz. 29 Martta yapılacak olan ön seçimde desteğimiz sizinle” diyerek moral verdiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.