ETHEM TUTTU, ALİ ATTI BİR PUANA RAZI OLDUK

Süper Amatör Ligin 16. Haftasında evinde Buldan Belediye spor’u ağırlayan Yeşil Çivril Belediye Spor rakibiyle 1 - 1 berabere kalarak sahasında iki puan kaybetti.

Yayın: 29 Ocak 2017 - Pazar - Güncelleme: 29.01.2017 21:14:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ligin ikinci yarısında oynadığı iki maçından da galibiyetle ayrılan Yeşil Çivril Belediye Spor evinde oynadığı ve geriye düştüğü maçta Ali Doğanay’ın ayağından bulduğu jeneriklik golle bir puan aldı.

 

Her iki takımında temkinli bir mücadele sergilediği ve ilk yarısı 0 – 0 berabere biten maçın ikinci yarısının ikinci dakikasında gelişen atakta Buldan Spor penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Buldan Spor 48. Dakikada 1 – 0 öne geçti.

 

Penaltı golünden sonra rakibi üzerinde baskı kuran Yeşil Çivril Belediye Spor geliştirdiği organize ataklarda rakibi Buldan Spor’u bunalttı.  52.dakikada gelişen Yeşil Çivril Spor atağında Ali Doğanay ceza sahası dışından attığı çok şık bir şutla topu ağlara yolladı. Golden sonra her iki takımda geliştirdiği atakları gole çeviremeyince 90 dakika 1 – 1 bitti. Yeşil Çivril Spor bu sonuçla 29 puanla ligde beşinci sırada yer aldı.

 

Kaleci Ethem kurtardığı 5 yüzde yüzlük gol pozisyonu ile maçın yıldızı olurken Yeşil Çivril Belediye Spor’un yeni transferi Mohamed Doumbia oynadığı oyunla hem seyirciden hem de teknik heyetten tam not aldı.

 

Yeşil Çivril Belediye Spor gelecek hafta deplasmanda Acıpayam Spor ile karşılaşacak. Acıpayam Spor 30 puanla ligde Yeşil Çivril Belediye Spor ‘un bir puan önünde yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.