EVDEN ÇIKAMAYANLARIN EVLERİNE KADAR GAZETE GÖTÜRDÜ.

Sokağa Çıkma kısıtlamasının uygulandığı Çivril’de Belediye meclis üyesi evlere gazete dağıttı.

Yaşam Yayın: 26 Nisan 2020 - Pazar - Güncelleme: 26.04.2020 19:29:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP’li Belediye Meclis üyesi Covid – 19 salgını nedeniyle uygulanan Sokağa Çıkma Kısıtlaması nedeniyle evden çıkamayanlara gazete dağıttı. Çivril’den Uşak’a giden meclis üyesi bayilerdeki tüm Sözcü gazetelerini toplayarak dağıttı.

 

30 Büyükşehirde uygulanan sokağa çıkma yasağında gazete okuyamayan Çivrilliler için Uşaktan gazete getiren CHP’li Belediye Meclis üyesi Tunay Yazıcı talep edenlerin evlerine kadar gazete dağıtımı yaptı. Uşak’ta bayilerden yaklaşık 150 gazete alan Yazıcı sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı duyuru ile gazete isteyenlere evlerine gazete bırakabileceğini duyurdu. Yazıcı paylaşımında “Atatürk ilkeleri ışığında Cumhuriyet ve kazanımlarına sahip çakan vatanperver Atatürkçü yoldaşlarım, sokağa çıkma yasağı nedeniyle alıp okuyamadığımız Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerini Uşak’a giderek temin edip getirdim. Atatürk ve Cumhuriyete sahip çıkan doğruları yazmaktan korkmayan bu gazetelerimizi okumak isteyen irtibat kurarsa getirmeye çalışırım. Doğruları okumaktan vazgeçmeyelim. Aşağı mahalle de oturanlar muhtarla iletişime geçip isteyebilir” ifadelerine yer vererek isteyenlerin Aşağı Mahalle muhtarından da gazetelere ulaşabileceğini belirtti.

 

Yazıcı dağıttığı gazeteler için ücret talep etmezken isteyen ve kendisine telefonla ulaşan bazı vatandaşların ekmek ihtiyacını da evlerine kadar götürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.