EVET DEMEK İSTEYENLERİN KAFASI KARIŞIK

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli’yi karış karış gezerek referandumda neden vatandaşların “hayır” oyu vermedi gerektiğini anlatıyor. Basmacı: “İlk görüşünü aldığımızda evet demeyi düşünenlerin konuşmalarımızdan sonra fikirlerinin değiştiğini gözlemliyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2017 - Salı - Güncelleme: 28.02.2017 08:44:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

TBMM Genel Kuruluna anayasa değişikliği görüşmeleri sürecinde sergilediği akılcı tavırları ve konuşmaları ile takdir toplayan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Melike Basmacı, seçim bölgesi olan Denizli’de dur durak bilmeden ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Merkezde de yoğun bir programı bulunan Basmacı,  bir yandan eski partililerle buluşurken; bir yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Gittiği ilçelerde partilileri ziyaretinin yanında vatandaşın içinde olmayı tercih eden Basmacı, sanayi esnafı, pazarcı esnafı, ev ziyaretleri, özel günler kadar çocuklarla da yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor.

 

 

ESNAFLARI DİNLİYOR

 

 

Yoğun tempo arasında esnaflarla tavla da oynayan Basmacı, “Bizler seçimin sandık başında olduğu kadar sahada kazanıldığına inanan bir partiyiz. ilçelerdeki partili arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bizler zaten referandum sonrasında neler yaşanacağını biliyoruz. Önemli olan vatandaş. Ne ile karşılaşacağını bilmiyor. Kimse de anlatmıyor. Bizler de bu noktada devreye girerek ağırlıklı çalışmaların sahaya yansıttık. Vatandaşlarımıza neden hayır vermeleri gerektiğini anlatıyoruz. Onlar da gerekçeleri mantıklı geldiği sürece bizleri destekleyeceklerini ifade ediyorlar” dedi.

 

 

EVET, DEMEK İSTEYENLER TEDİRGİN

 

Referandumda evet oyu vermek isteyenlerin tedirgin olduğunu ifade eden Basmacı, “Gezilerimizde vatandaş ayrımı yapmadan önümüze gelen herkese dokunmaya çalışıyoruz. Kimin nereye oy verdiğine bakmıyoruz. İlk görüşünü aldığımızda evet demeye yakın kesimin konuşmalarımızdan sonra fikirlerinin değiştiğini gözlemliyoruz. Sandıktan çıkacak sonuca sonuna kadar saygılıyız. Herkesin de saygılı olmalarını bekliyoruz kaybeden biz olmayacağız. Kazanan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk ilke, inkılapları ve gelecek neslimiz olacak. Kime ne teslim edeceğimizi bilmemiz lazım” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.