FIRTINA YIKTI GEÇTİ

Çivril'de Şiddetli Fırtına Ağaçları Yerinden Söktü, İş Yerlerinin Tentelerini Devirdi

Yaşam Yayın: 25 Ocak 2018 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2018 18:58:43
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Çivril’de sabah saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına ağaçları devirdi, iş yerlerinin branda ve tentelerini söktü.

 

Çivril’de şiddetli rüzgar ve fırtına etkili oldu. İlçe merkezinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına ağaçları devirdi, iş yerlerine zarar verdi. İki iş yerinin tabela ve tenteler rüzgar nedeniyle söküldü. İtfaiyeye ve Belediyeye gelen ihbarlarda ilçe merkezinde 14 ağacın devrildiği belirtilirken, devrilen ağaçların kaldırılması için belediye ekipleri çalışmalara hemen başlayarak ağaçları kaldırdı. Devrilen ağaçlar nedeniyle yaralının olmaması sevindirirken, bazı iş yerlerinde ise maddi hasar meydana geldi.

 

Çivril'de hayatında ilk defa böyle bir fırtına gördüğünü belirten Hüseyin Bilgin, çatıların uçtuğunu, ağaçların devrildiğini, ilk defa böyle fırtına görüldüğünü kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.