FESTİVAL SANATÇILARI BELLİ, YERİ TARTIŞILIYOR

Festival Komisyonu toplandı. Eylül ayının ilk haftasında yapılması planlanan Elma Tarım ve Kültür Festivali için çalışmalarını sürdüren Festival Komitesi toplandı.

Kültür Yayın: 12 Haziran 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2017 19:29:47
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Belediye başkanın makam odasında bir araya gelen Festival komitesi 8 – 9 -10 Eylül tarihlerinde yapılması planlanan Elma Tarım ve Kültür festivaline katılacak sanatçıları belirledi.

 

Eylül ayının ilk haftası yapılacak olan festivalde Gripin grubunun yanı sıra İrem Derici ve Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne alması kararlaştırılırken festivalin yeri konusunda ise karar çıkmadı.

 

CHP’li üyeler festivale gelecek sanatçıların komisyonda görüşülmeden belirlenmesine tepki gösterirken festivalin yapılacağı Cumhuriyet meydanında yapılacak yol ve kaldırım çalışmalarının da bir an önce tamamlanması gerektiğini belirttiler.

 

Uşak Caddesi ve Hükümet Caddesi ile Cumhuriyet meydanında yapılacak yol ve kaldırım çalışmalarının Eylül ayı’na kadar bitmemesi durumuna karşı festivalin Tren yolunun bulunduğu alanda yapılması gündeme gelirken esnafların festivalin şehir merkezinden uzak bir alanda yapılmasına sıcak bakmadıkları ifade edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.