FESTİVAL HAZIRLIKLARI TAMAM

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, hafta sonu düzenlenecek olan "Çivril Uluslararası 20. Elma-Tarım ve Kültür Festivali"ne ilişkin Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi.

Kültür Yayın: 10 Eylül 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 10.09.2014 19:20:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Güven toplantıda "Vatandaşların güzel vakit geçirmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik" dedi.

Güven, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında 12-14 Eylül tarihlerinde yapılacak festivalin programı hakkında bilgi verdi. Festivalin belediye bandosunun kortej yürüyüşüyle başlayacağını aktaran Güven, "Üreticilerimiz yıllardır en iyi elmayı yetiştirmek için uğraş veriyor. Yılda bir kez de olsa onların ürettiklerini sergileme şansı vermemek olmaz. Ayrıca hemşerilerimizin eğlenmesini de istedik. Bu seneki etkinliğimizde ünlü sanatçılar Seksendört müzik grubu ile Mustafa Ceceli konser verecek. Ayrıca ilk defa yapılacak en kısa zamanda çekirdek çitleme ve çeşitli yarışmalar düzenlenecek" diye konuştu.

YARIŞMALAR FESTİVALE RENK KATACAK

Festivali renkli kılmak için ilginç yarışmalar düzenleyeceklerini kaydeden Güven, "Bu sene yapacağımız yarışmaların büyük ses getireceğine inanıyoruz. En yavaş bisiklet sürme yarışması düzenleyeceğiz. Çivril sokaklarında en yavaş şekilde bisiklet süren yarışmacımız bizden ödülü alacak. Ayrıca daha da ilginç bir yarışmamız da var. En kısa sürede çekirdek yeme yarışması düzenleyeceğiz. Yani önlerine koyduğumuz çekirdekleri en hızlı şekilde yiyen yarışmacı bizden yarım altın alacak. Yarışmacı sınırlamamız yok. İsteyen katılabilir" şeklinde konuştu.

Güven, vatandaşların güzel vakit geçirmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini ve yapılacak yarışmaların da büyük ses getireceğini ifade etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.