GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Gaziler Günü Çivril’de düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2017 - Salı - Güncelleme: 19.09.2017 19:43:48
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Çivril Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle başlayan kutlamalar Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 

Kaymakamlık, Belediye ve Gaziler Derneği çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasıyla devam eden tören de Askerlik Şube Astsubayı personel Astsubay Üstçavuş Adem Pirinçci’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Çivril Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Dinç Gaziler günü ile ilgili bir konuşma yaptı. Öğrenci ve görevli askerlerin okuduğu şiirler ile Cumhuriyet Meydanındaki törenler sona erdi. Protokol üyelerinin Çivril Muharip gaziler Derneğini ziyaretinden sonra Gaziler günü dolayısıyla verilen yemek ile törenler sona erdi.

 

Gaziler Günü kutlamalarına Çivril kaymakamı Armağan Önal, Belediye başkanı ve daire müdürleri ile Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve vatandaşlar ile Siyasi parti temsilcileri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.