"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ"

Çivril Belediyesi, altyapısı biten mahalle ve bölgelerde üst yapı çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Gündem Yayın: 20 Ekim 2016 - Perşembe - Güncelleme: 20.10.2016 13:00:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü alt yapısı tamamlanan Yukarı Mahalle ve Çayır mahallesinde yaklaşık 10 kilometre kaldırım ile 80 bin metre kare parke taş döşeyecek.

Yukarı Mahalle Atatürk caddesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven “İlçemizin neredeyse hiçbir yerinde kaldırım bulunmuyor. Baştan beri dediğimiz gibi alt yapı bitmeden üst yapıya başlamadık. Alt yapısını tamamladığımız Yukarı mahalle Atatürk caddesinde yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Eski yol ve kaldırımları söküp planlı ve kullanışlı kaldırımlar yapacağız” dedi.

Atatürk caddesindeki çalışmalarla birlikte Çayır mahallesinde de çalışmaların başladığına dikkat çeken başkan Güven Çayır mahallemizde kanalizasyon bağlantılarını yapmaları için vatandaşlarımıza süre verdik bu süre sonunda Çayır mahallesinde 80 BİN metre kare taş döşemesi ile kaldırım yapacağız.

Gece Gündüz Çalışılacak

Bozulan yolların tamamının yapılacağını ifade eden Başkan Güven, çalışmaları mümkün olan en kısa zamanda bitirmeyi hedeflediklerini söyleyerek şöyle devam etti: “Çivril İlçe Merkezimizde altyapısı tamamlanan Mahallelerimizin bozuk durumda olan yollarını ve resmen harabe şeklinde olan kaldırımlarını duvardan duvara sökerek yenileme işlerine hayırlısıyla başladık. Ekip arkadaşlarımızla yaptığımız plana göre, sırasıyla bütün mahallelerimizi baştan yeniliyoruz. Çivril merkezde en uzakta bulunan ara sokaklarımıza kadar kaldırımlarını yenileyip, pırıl pırıl bir Çivril'i yaratmak için gece gündüz çalışıyoruz”

Vatandaşlara Teşekkür

Altyapı çalışmaları nedeniyle ilçenin şantiyeye döndüğünü ifade eden Başkan, ilçe halkına da gösterdikleri sabır nedeniyle teşekkür etti. “Altyapı çalışmaları nedeniyle yollarımızı mecbur kazdık. Vatandaşlarımız ister istemez bu çalışmalar nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşayacak. Ancak bizlere güvenlerini gösterdiler. Altyapı yatırımlarının yapılması gerektiğini, hemen arkasından da bizim yolları yapacağımızı tüm Çivrilliler biliyordu. Ben tüm ilçe halkına bize verdikleri destek ve gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. İnsanlar bize inanıyor. Biz de bunu hiçbir zaman karşılıksız bırakmayacağız”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.