GELECEK KADINLARIMIZIN OMUZLARINDA ŞEKİLLENECEK

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 8 Mat dünya emekçi kadınlar günü nedeniyle yaptığı yazılı basın açıklamasında, kadının her alandaki emeğinin sömürüldüğünü ifade ederek "Kadın emek istismarının hat safyata ulaştığı günümüzde bizler hak alınması noktasında kadınlar olarak mecliste üzerimize düşeni yapma gayreti içindeyiz" dedi.

Gündem Yayın: 07 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 07.03.2017 17:29:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü öncesinde yazılı basın açıklaması yapan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, "Kadın toplumumuzun en kutsal değerlerinden biridir. Kadın, emeğinin karşılığını tam olarak alamıyor. İş hayatından tutun da tarlada çalışan kadınımıza varana kadar toolumun içinde görmezden gelinen kadınımız, dün olduğu gibi bu gün de hak ettiği değeri alamamaktadır. Kadının elinin değmediği yer yok denecek kadar azdır. Ancak her ne hikmetse devamlı ötelenen ve görmezden gelinen yine kadınlarımız olmaktadır. Kadın emek istismarının hat safyata ulaştığı günümüzde bizler hak alınması noktasında kadınlar olarak mecliste üzerimize düşeni yapma gayreti içindeyiz. Gelecek kadınlarımızın omuzlarında şekillenecektir. Kadınlarımıza yetki verildiği takdirde neleri başarabileceklerinin örnekleri çoktur. Siyaset, iş ve özel hayatta kadınlara güvenilmeli, onların da birer birey oldukları gözardı edilmemelidir. Emeğin istisman edilmediği bir dünya uzak değil. Yeterki inanalım " dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.