GENÇLER YARINLARIMIZDIR

Ülkü Ocakları Çivril İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Cehalet” adlı tiyatro gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 29 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 29.11.2018 09:52:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ülkü Ocakları tarafından başlatılan “Damarlarındaki asil kanı kirletme! Uyuşturucuya hayır” projesi kapsamında yurt genelinde sahne alan Ülkü Ocakları Genel Merkezi tiyatro ekibi Çivril'de “Cehalet” adlı madde bağımlılığını konu alan tiyatro gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Ülkü Ocakları İlçe başkanı Lütfi Karaman yaptı.

 

Karaman yaptığı konuşmada, uyuşturucuya Ülkü Ocaklarının savaş açtığını belirterek, şunları kaydetti: "Cehalet ile mücadelenin yanında uyuşturucu ile de mücadelemiz devam etmektedir. Kanımızın son damlasına, nefesimizin sonuna kadar uyuşturucu madde ile mücadele edeceğiz. Sokaklarda uyuşturucu kullanan değil bilim ve ilimle yoğrulan, kendisini milletine gençlerimizin yetişmesi için çalışacağız. Gençler Bizim Yarınlarımız Bizim Kaybedecek Yarınlarımız Yok."

 

Konuşmanın ardından "Cehalet" isimli tiyatro sahnelendi.

 

Tiyatro gösterisinde gençlerin uyuşturucuya nasıl yöneldiği, ne gibi önlemler alınması gerektiği, Ülkü Ocaklarına giden gençlerin nasıl yetiştiği, kitap okumanın önemi, ailelerin önemi, arkadaş seçimi gibi i konuları ele alındı.

 

Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe MHP Belediye başkan adayı Ergün Çiftçi, AK Parti Belediye başkan aday adayı Niyazi Vural, MHP İlçe başkanı Selman Tekmen, Çivril Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lütfi Karaman çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı. Katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen tiyatroda, uyuşturucunun ve madde bağımlılığının zararları ele alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.