GENÇLER TAARRUZ RUHUNU YAŞADI

Atatürkçü Düşünce Derneği Çivril şubesi Büyük Taarruzun 92. Yıldönümü nedeniyle Afyon’un Şuhut ilçesinde düzenlenen Büyük Taarruz ve Zafer yürüyüşüne katıldı.

Kültür Yayın: 27 Ağustos 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 27.08.2014 18:34:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ADD Genel Denetleme Kurulu Üyesi Kemal Aslan ve ADD Çivril Gençlik Kolları başkanı Fatma Tort ile dernek üyeleri ve büyük bir kalabalık Büyük Taarruzun 92. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törenlere katılmak üzere Afyon’un Şuhut ilçesine gitti.

Çivril ADD binası önünden hareket eden grup önce Şuhut ilçesinde düzenlenen törenlere katıldı. Daha sonra Mustafa Kemal’in Büyük taarruzda karargâhını kurduğu Çakırözü köyüne giden ADD’li gençler gece 24.00 de başlayan 15 kilometrelik yürüyüşe katıldı. Yürüyüşten sonra büyük taarruzun başladığı nokta olan Kocatepe’de katılımcılara o günün askerlerinin yediği karavana verildi.

ADD Genel denetleme kurulu üyesi Kemal Aslan gerçekleşen etkinlik ile ilgili olarak “her yıl katıldığımız bu yürüyüş ile başta Mustafa Kemal olmak üzere halkın yaşadığı zorluklara şahitlik ediyoruz. Kazanılan mücadelenin hangi zor şartlar altında kazanıldığını daha iyi anlıyoruz” dedi. Büyük Yürüyüşe katılan ADD’li gençler daha sonra dernek üyesi Mustafa Duyar’ın düğününe katıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.