GENÇLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Ak Parti Çivril Gençlik Kolları üyeleri İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret etti.

Gündem Yayın: 15 Haziran 2018 - Cuma - Güncelleme: 15.06.2018 18:17:53
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cihan Kılıç ve gençlik kolları üyeleri ilçe Jandarma komutanlığını ziyaret ederek görevli asker ve personelin bayramını kutladı. Jandarma teşkilatının kuruluşunun 179. Yılını da kutlayan gençler askerler ile bir süre sohbet ederek çay içtiler.

 

Ziyaret iel bilgi veren Ak Parti Çivril Gençlik Kolları başkanı Cihan Kılıç, "Güvenlik güçlerimiz özellikle de Jandarma güçlü ve aydınlık Türkiye’nin oluşumunda büyük önem arz etmektedir. En zor dönemlerde büyük bir sorumluluk ile görevlerini yerine getiren Jandarma teşkilatımızda görev yapan kardeşlerimiz ev komutanlarımızla bir araya gelerek bayramlarını kutladık. Vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyan tüm güvenlik güçlerimize maddi ve manevi ne yaparsak az gelir. Hepsine canı gönülden teşekkür eder ellerinden öpüyoruz” dedi.

 

Ziyarette Jandarmanın 179. Kuruluş yılını da kutlayan gençler İlçe Jandarma Komutanına çiçek takdim ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.