GENÇLERDEN SÜRPRİZ ZİYARET

Çivril Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri 8 Mayıs Anneler günü münasebetiyle özel ziyaretlerde bulundular.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 09.05.2016 16:08:27
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Anneler günü dolayısıyla Şehit Soner Kutlu’nun annesi Adife Kutlu’yu evinde ziyaret eden AK Partili gençler daha sonra huzurevine giderek burada kalan yaşlıların anneler gününü kutladılar.

Anneler günü dolayısıyla Çivrilli şehitlerin ailelerini ziyaret eden gençler şehit annelerine çiçek vererek ellerini öptüler. Şehit annesi Adife Kutlu, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Sizleri her zaman bekliyorum. Sizler de benim birer evladımsınız." dedi.

Adife Kutlu ile bir süre sohbet eden gençler daha sonra Çivril Huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlıların anneler gününü kutlayarak çiçek verdiler. Huzurevinde kalan yaşlı bayanlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini ziyarete gelen gençlere teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.