GENÇLERİN BİR DİNLEYENİ VAR ARTIK

22 Nisan 2018 Pazar günü Genç Saadet Denizli teşkilatı Candoğan Parkı'nda "Fikir Duvarı" kurdu.

Siyaset Yayın: 23 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 23.04.2018 09:13:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Fikir Duvarı'nda hem çok renkli hem de dertli birçok yazı yazıldı. Fotoğraf çeken birçok genç bu kareleri sosyal medyada paylaştı. "Genç Saadet Denizli " twitter hesabı üzerinden de bu görüntüler paylaşıldı.

 

Saadet Partisi Denizli Gençlik Kolları fikir duvarı adlı çalışmalara başladı. “Eğitim Sorunları, İşsizlik, Aile, Evlilik, Sosyal Hayat” ana başlıklarından oluşan Fikir Duvarını ziyaret edenler, duvara sorunlarla birlikte çözüm yollarını da yazarak değişik fikirlere imza attılar

 

Saadet partisi Denizli Gençlik Kolları Başkanı Sayın Kubilay Oruç çalışma ile ilgili olarak ; "Gençler bizim için önem arz etmektedir. Gelecek nesillerimizi onlar sayesinde ayakta tutacağız. Genç kardeşlerimizin gerekli mercilere anlatamadıkları şeyleri dinledik. Gençlik o kadar çok sorunla uğraşıyor ki eğitim-öğretimden geri kalmaya başlamaktadırlar. Bizler dert üreten değil dertlere, sorunlara çareler arayarak gençlerimizi zirveye çıkaracağız. Dert değil fikir üren bir gençliğin önünü açacağız. Fikir duvarında çok sayıda istek, öneri, şikâyet, sorunlar gördük bunlar gençlerimizin olduğu kadar bizim de dertlerimiz, ilgilenmeye her zaman devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.