GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı lise öğrencilerini ağırladı. Kamp boyunca şarkılar söyleyip, geleneksel sokak oyunlar oynayan gençlere ayrıca farklı alanlarda eğitimler verildi.

Eğitim Yayın: 28 Temmuz 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 28.07.2018 09:22:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından gençlerin sosyal hayatlarına farkındalık katmak amacıyla düzenlediği Cankurtaran Yaz kampı çerçevesinde farklı okullarda okuyan lise öğrencileri bir araya geldi. Farklı etkinlik ve oyunların yer aldığı gençlik kampında gençler birbirleri ile tanışma imkanı buldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olduğunu kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “En aktif meclislerimizden olan Gençlik Meclisimizin yıl boyu süren çeşitli aktiviteleri var. ‘Eğitim İçin El Ele’ projesi belki bu aktivitelerin en tanınanı. 10 yılını dolduran projemiz ile üniversiteye hazırlanan son sınıf ve mezun olan öğrencilerimizi üniversiteye hazırlıyoruz. Değerler eğitimi var, İngilizceyi daha iyi öğrenmeye yönelik projelerimiz var. Gençlik Meclisimiz de burada size çeşitli faaliyetler düzenliyor. Geleneksel sokak oyunlarımızdan olan mendil kapmaca, üçtaş oyunlarımızı size öğretiyorlar. Bu oyunlar bizim zenginliklerimiz ve kültürümüzdür. Sizlerde bu kültürlerimizi çevrenize ve gelecek nesillere öğreteceksiniz.” dedi.  Başkan Değirmenci konuşmasının ardından gençlere hediyelerini verdi.

 

Dolu dolu bir kamp

 

İlköğretim, Lise ve Üniversite olmak üzere farklı yaş guruplarının katılımı ile gerçekleşen yaz kampında öğrencilere ve gençlere değerler eğitiminin yanı sıra DESKi ve AFAD ekipleri tarafından bilgilendirmeler yapılıyor. Kamp çerçevesinde unutulmaya yüz tutmuş oyunlar oynatılırken çeşitli etkinliklerle gençlerin becerilerinin farkına varmaları sağlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.