GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ HAFTA SONU

6. olağan kongresini yapan ve yeni başkanı ile yönetim kurulunu seçen Ak Parti, hafta sonu Gençlik Kolları kongresini yapacak.

Siyaset Yayın: 20 Eylül 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2017 21:42:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mevcut Gençlik Kolları başkanı Lütfi Yılmaz’ın tek aday olarak katılacağı Çivril 5. olağan Gençlik Kolları Kongresi Pazar Günü saat 17.00'da gerçekleşecek.

 

Kongre öncesi parti binasında Denizli Gençlik Kolları başkanı ile bir araya gelerek istişare toplantısı yapan Çivril Ak Parti Gençlik kolları başkanı Lütfi Yılmaz ve ilçe başkanı Mehmet Kale kongre hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Gençlik Kolları üyeleri ile de tanışma fırsatı bulan Ak Parti Denizli Gençlik Kolları başkanı Melih serim toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Çivril her zaman yaptığı çalışmalar ile bizi mutlu etmiştir. Bizim Her zaman Çivril'e güvenimiz tam." dedi. Yönetim kurulundaki bayan sayısının çokluğu ile ilgili de memnuniyetini dile getiren Serim,"Bayan kardeşlerimizin çokluğu da oldukça güzel. Bayan kardeşlerimiz bizim için değerlidir, bayanlara pozitif ayrımcılık göstermek zorundayız." dedi. Lise Teşkilatından gelen gençlerle de sohbet eden Serim, gençlere Lise Teşkilatının önemini ve Siyasetin mutfağı olduğunu söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.