"GURURLUYUZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 88. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 03 Şubat 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.02.2019 18:55:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

88 yıl önce gerçekleşen ziyaretin Denizli tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrimizi şereflendirmesinin gururunu bir kez daha yaşıyoruz" dedi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli’ye gerçekleştirdiği ziyaretin 88. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Milli Mücadele’nin kahraman lideri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 4 Şubat 1931 tarihinde Denizlimizi ziyaret etmiştir. Bu ziyaretin geçmişte yansıması nasıl olduysa bugünde aynı duygu ve hislerle doluyuz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrimizi şereflendirmesinin 88. yıl dönümünün yaşandığı bir günde, Denizli olarak gururluyuz” dedi.

 

Denizli’nin kurtuluş mücadelesinde çok önemli bir rolü olduğunu anımsatan Başkan Osman Zolan, “Denizlimiz, Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde bağımsızlık mücadelesinin en önemli kentlerinden biri olarak tarihte yerini almıştır. Denizli, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını kazandığı kurtuluş mücadelesinde topyekun birlik ve beraberlik içerisinde olmuştur” dedi.

 

Büyük Önder Atatürk’ün işaret ettiği hedefler doğrultusunda örnek bir şehir haline geldiklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Türk milletinin yeniden bağımsızlığına kavuşması için önderlik eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele döneminin isimsiz kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.