HALK GÜNÜ'NE YOĞUN KATILIM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha Denizlililerle bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 07 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2018 07:37:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Zolan, “Gayemiz halkımızın sorununu çözebilmek, derdine derman olabilmek” dedi

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmaları Şubat ayında da devam etti. Başkan Zolan, ilki Ağustos 2015’te yapılan ve her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu Halk Günü'nde Başkan Osman Zolan, sabah saatlerinden itibaren tüm ekibiyle birlikte halkın sorunlarını dinledi. Vatandaşların istek, sorun, görüş ve önerilerini dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “2015’ten bu yana her ayın ilk salı günü vatandaşlarımızla randevusuz bir şekilde bir araya gelmeye devam ediyoruz” dedi.

 

“Amacımız halkımızın derdine derman olabilmek”

 

Gün boyu hemşehrilerinin problemlerini, beklentilerini ve düşüncelerini dinlediğini anlatan Başkan Osman Zolan, “Her yerde her zaman vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Amacımız halkımızın derdine derman olabilmek. Onların buradan memnun ayrıldığını görmek bizlerin en büyük mutluluğu” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.