HALK GÜNÜNE YOĞUN KATILIM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü Temmuz ayı buluşması Denizlililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.İstek, öneri ve sorunları dinleyen Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. İstek, öneri ve sorunları dinleyen Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Gündem Yayın: 05 Temmuz 2018 - Perşembe - Güncelleme: 05.07.2018 09:40:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilki Ağustos 2015’te yapılan ve her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden Halk Günü buluşmalarında bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu Temmuz ayı buluşmasında da halkın istek, görüş ve önerilerini dinledi. Halk Günü buluşmalarının bir ayna olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızla gece gündüz demeden, her türlü ortamda iletişim halindeyiz. Halk günü buluşmalarımızda, bizlerin göremediği, tespit edemediğimiz ve vatandaşlarımızın herhangi bir aracıya gerek duyulmaksızın doğrudan bize aktardığı öneri veya taleplerini dinlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

 

Aralıksız devam ediyor

 

Denizli’de ilk kez başlatılan uygulama ile binlerce Denizlili, istek, öneri ve sorunlarını doğrudan Başkan Osman Zolan’a aktarma şansı buluyor. İlk kez başlattıkları Halk Günü buluşmasının aralıksız devam ettiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Böyle bir projenin Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncülüğünü yapmaktan ve vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.