"HANİ ŞEFFAF OLACAKTINIZ"

CHP Belediye meclis üyesi Tunay Yazıcı Çivril Belediyesinin bazı konularda şeffaflıktan uzaklaştığını iddia ederek “başkan olduğunuzda Şeffaf olacağım demiştiniz” dedi.

Siyaset Yayın: 05 Aralık 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 05.12.2016 12:50:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2 Aralık Cuma gün gerçekleşen Aralık ayı Belediye meclis toplantısında gündem dışı söz alarak Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’e Müfettişin hazırladığı raporları CHP’ye ne zaman vereceksiniz diye sordu.

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce söz alarak Başkan Gürcan Güven’e geçen aylarda belediyeye gelen müfettişin 61 tane rapor verdiğini hatırlatarak “geçen aylarda belediyemize gelen müfettiş incelemeleri sonucunda size 61 tane rapor sundu. CHP grubu olarak bu raporların birer suretini iki defa istememize rağmen alamadık. Siz seçildikten sonra şeffaf bir başkan olacağınızı ve şeffaflıktan ödün vermeyeceğinizi belirtmiştiniz. Size şunu sormak istiyorum CHP grubuna bu raporları verecek misiniz? Raporlaru korktuğunuz için mi vermiyorsunuz?” dedi.

 

Meclis ve Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven CHP’nin talebinin haklı olduğunu ifade ederek “Tunay Yazıcı’nın talebi haklı. Müfettiş tarafından bırakılan bütün raporların birer sureti en kısa zamanda tüm siyasi parti temsilcilerine verilecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.