HASTANEDE İKİ YENİ SERVİS HİZMETE GİRDİ

Çivril Devlet Hastanesinde Palyatif Bakım Merkezi ve Tomografi birimi açıldı.

Sağlık Yayın: 19 Mart 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 19.03.2018 19:27:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Devlet Hastanesi bünyesinde 10 yatak kapasiteli palyatif bakım servisi ile Tomografi birimi hizmete girdi. Denizli Valisi Hasan Karahan ve Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın açılış kurdelesini kestiği palyatif bakım servisinde hasta kabulüne başlandı.

 

Hizmete yeni giren Palyatif bakım servisi ile ilgili olarak yetkililerden alınan bilgide “Palyatif bakım merkezleri ülkemizde giderek yaygınlaşıyor. Özellikle son dönem hastaları, kanser, nörolojik rahatsızlıklar ve felçli hastalarımızın hastane ortamında tedavi almaları için önemli bir merkezdir.  Yaşlı hastalar, onkolojik hastalar ve nörolojik hastalarda çıkabilen ve uzun dönem seyreden komplikasyonların tedavisinin yapılabilmesi için Evde Bakım Hizmetleri ekibimizle birlikte, ilçemiz hastanesine 5 yataklı servisimizi hastanemize kazandırmış bulunuyoruz” denildi.

 

Çivril Devlet Hastanesinde açılan yeni servislerin açılışına Denizli valisi Hasan Karahan, Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, ilçe protokolü ile hastane çalışanları katıldı.

 

Vali Hasan Karahan ve beraberindekiler daha sonra servislerde yatan hastaları ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

 

Çivril Devlet Hastanesi bünyesinde yeni hastane binası içerisinde hizmete açılan ve 10 yataklı olarak hazırlanan serviste felçli ve yatağa bağımlı hastaların tedavisi yapılabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.