HAYVANA ÇARPMAMAK İÇİN FREN YAPINCA

Çivril’de meydana gelen trafik kazasında, panelvan önündeki otomobile arkadan çarptı.

Yaşam Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 22:25:17
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çivril’in Yamanlar mahallesinde meydana gelen trafik kazasında aynı yönde seyreden iki araç çarpıştı. Kazaya karışan otomobil kullanılamaz hale gelirken otomobil sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

Edinilen bilgiye göre Denizli istikametinden Çivril istikametine seyreden Arif Aksu idaresindeki 34 VCC 31 plakalı panelvan ile aynı yönde önünde seyreden Ayşegül Mallı idaresindeki 20 L 4077 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki duvara çarpan araçta bulunan sürücü Ayşegül Mallı hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası yol trafiğe kapanırken Ayşegül Mallı’nın önüne çıkan hayvana çarpmamak için fren yaptığı ve arkadan gelen aracın çarpması sonucu kazaya karıştığı belirtildi.

 

Sürücü Ayşegül Mallı olay yerine çağrılan ambulans ile Çivril Devlet hastanesine kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.