“HEDİYENİN EN GÜZELİ GÜLÜMSEMENİZ”

Çivril şehit Kağan Kandemir ortaokulu Okul Müdürü İbrahim Keskin ve öğrencileri Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyaret ettiler.

Eğitim Yayın: 13 Haziran 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 13.06.2016 14:02:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Okullarına yapılan bahçe düzenlemesi ve yardımlar için teşekkürlerini ileten Okul Müdürü ve öğrenciler başkan Güven’e çiçek ve Kütahya Çinisi hediye ettiler.

Başkan Güven ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Geleceğimiz olan çocuklarımızın her alanda kendilerini geliştirmeleri ve geleceğe daha iyi hazırlanmaları adına her zaman onların yanındayız. Onların eğitim ve gelişimlerine katkı sunma adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en büyük destekçileri olacağız" dedi.

Kendisine hediye edilen Kütahya Çinisi içinde ayrıca teşekkür eden başkan Güven “buraya gelirken bize hediye getirmenize gerek yok bize vereceğiniz en güzel hediye gülümsemenizdir” dedi.

Okul Müdürü İbrahim Keskin ise;" Başkanımız sağ olsunlar her konuda bizlerin yanında oldular. Okulumuz yeni olduğu için birçok eksiği vardı başkanımız çok kısa bir sürede bahçe düzenlemesi ve fiziki ihtiyaçlarımızı tamamlamada yardımcı oldu kendilerine şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.