HEM ADD YE HEM KARAYOLLARINA TEPKİ GÖSTERDİLER

Işıklı Mahallesi sakinleri mahalle’nin girişindeki Atatürk Büstünün önüne trafik işareti yapılmasına tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 28 Haziran 2016 - Salı - Güncelleme: 28.06.2016 12:52:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta içi Karayolları Müdürlüğü tarafından mahalle merkezine dikilen yönlendirme tabelası önünde toplanan CHP’li ve Işıklı sakinleri Atatürk büstü önüne dikilen tabelanın kaldırılmasını istediler.

Atatürk büstü önünde toplanan Işıklılara CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın Kolları, CHP Gençlik Kolları, CHP Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı da destek oldu. Mahalle sakinlerinden Murat Keser levha monte edilirken orada olduğunu, yetkililere bu levhanın az ileriye veya geriye dikilmesi için ricada bulunduğunu ancak sözünü dinletemediğini ifade etti. Keser mevcut virajda bir yön levhası olduğu buraya ikinci bir levhaya ihtiyaç olmadığını ifade etti. Yine mahalle sakinlerinden Rıdvan Işıklı bu levhanın dikilişini Atatürk’e saldırı olarak değerlendiğini, Atatürk’ün varlığından rahatsız olanların bu levhayı buraya taktıklarını ifade ederek, “bu ve buna benzer girişimler Atatürk’ü bizim kalbimizden silmeye yetmez” dedi.

ADD NİN OLMAMASINA TEPKİ GÖSTREDİLER

Dikilen tabela ile Atatürk’e bir saldırı yapıldığını düşündüklerini belirten Işıklı Mahallesi sakinleri “Atatürk’e yapılan bu saldırı karşısında tüm Atatürkçülerin burada olmasını ve tepki göstermesini beklerdik. Maalesef Atatürk’ün adını kullanan ADD yanımızda yer almadı. Bugün burada gerçek Atatürkçüler var sözde Atatürkçüler değil” diyerek tepki gösterdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.