HEM SPOR HEM ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Çivril 30 Ağustos Ortaokulu Spor kulübü öğrencileri çevre kirliliğine karşı temizlik yaptı.

Yaşam Yayın: 30 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 30.04.2019 08:54:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Daha önce Çivril AKİDAK ile birlikte bisiklet gezi turlarına katılan Çivril 30 Ağustos Ortaokulu spor kulübü öğrencileri, bu hafta sonu kat ettikleri parkurda atık çöpleri de topladı.

 

Etkinlik ile ilgili olarak bilgi veren AKİDAK başkanı Erkan Atila, etkinliğe yaklaşık 50 öğrenci ve öğretmenim katıldığını, öğrencilerin bölgeyi tanıma turları sayesinde doğa ve kültürel zenginliklerin daha yakından tanındığını ifade etti. Çevre kirliliği konusunda bilinçli bir toplumun oluşmasının şart olduğunu belirten Atila, "Bisiklet turlarımız sırasında bizleri en çok rahatsız eden konuların başında çevre kirliliği gelmekte. Temiz çevre, temiz toplum, sağlıklı yaşam ilkesiyle gittiğimiz her yerde temizlik çalışması yapmaktayız. Amacımız, temiz yaşanabilir bir çevre bilincinin kazanılmasına katkı sağlamak" dedi.

 

Bisiklet turuna karılan yaklaşık 50 öğrenci Yakasomak, Kocayaka, Şenköy, ve  Bulgurlar mahallelerini kapsayan 25 kilometrelik parkurda yol kenarı ve sulama kanalı çevresinde bulunan atıkları da toplayarak çevre temizliği yaptılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.