HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN EVLADIYIZ

CHP Çivril İlçe başkanı Ömer Köseoğlu Sosyal Paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yaptığı paylaşım ile seçim öncesi gerginlik yaşanmaması için herkesi hoşgörüye davet etti.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 14.06.2018 22:54:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Paylaşımında Çivril ‘ilerin bayramını da kutlayan Köseoğlu “Çivril li hemşerilerim, 24 Haziran seçimine bir hafta kala, bayram öncesi herkese sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmeyi dilerim” dedi

 

Kutlama mesajının ardından yaklaşan seçimler ile ilgili olarak herkesin sağduyulu ve hoşgörülü olaya davet eden Ömer Köseoğlu

“Seçim öncesinde tüm vatandaşlar benimsedikleri siyasi görüş doğrultusunda elbet oyunu kullanacağı partinin heyecanını, söylemlerini duymak görmek ister. Farklılıklar demokrasinin güzelliğidir. Hoşgörü, olgunluğun bir parçasıdır. Beldelerde, mahallerde asılan bayraklar, posterler duyulan heyecanın yansımasıdır. Lütfen kimin olursa olsun ki, hepimiz bu toprakların, bu ülkenin evlatlarıyız, başka partilerin bayraklarını koparmayalım, onlar için şikâyette bulunmayalım. Seçim yasaklarına sığınıp insanların coşkularının önüne geçmeyelim. Toplumda gereksiz gerginliklere neden olmayalım. Her gün yüz yüze bakıyor, tasada-kıvançta ortak duyguları taşıyoruz. Elbet özgürlüğümüzü kısıtlayan durumlarda şikayet hakkımız, âmâ galiba bunu "çocukça" yaparsak, siyasi olgunluğu gösteremezsek demokrasiyi katlederiz ..tekrar sağlık, esenlik ve mutlu gelecek dileklerimle. İyi bayramlar” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.