HER ŞEY ÇİVRİL İÇİN

CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu Çivril Belediyesinin planlama ve koordinasyon konusunda problemler yaşadığına dikkat çekerek “Yapılması ve tamamlanması gereken o kadar çok iş vardı ki çoğuna plansızlıktan başlanamadı” dedi.

Siyaset Yayın: 10 Mart 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 10.03.2018 06:34:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İlçe binasında basın mensupları ile bir araya gelen Ömer Köseoğlu 2014 seçimlerinden sonra geçen 4 yıllık süreçte Çivril için önem taşıyan bir çok projenin plansızlıktan düşünce aşamasında öldüğünü ifade etti.

 

PAZARYERİ İLE BİRLİKTE BİRÇOK PROJE HAZIRLATTIK

 

Çivril Belediyesinin geçen yıl Pazaryerini Devlet Hastanesinin olduğu bölgeye taşımak istediğini ancak bunu başaramadığını belirten Ömer Köseoğlu “Çivril Pazaryeri ile ilgili olarak planlama yapılmadan taşıyoruz, yapıyoruz diye kamuoyuna açıklama yaptılar. Hatta eski pazaryerine Bedesten yapacağız diye görsel hazırladılar, tanıttılar. Ama dediğim gibi planlama olmayınca proje doğmadan öldü. Şimdi de pazaryerinin eski yerinde kalacağını söylüyorlar” dedi.

 

BOŞA PARA HARCAMASIN

 

Çivril Belediyesinin 2018 Aralık ayında pazaryerinin sadece çatısını yenilemek için ihaleye çıkmak istediğini ancak çıkamadığının altını çizen ilçe başkanı Ömer Köseoğlu “2018 Aralık ayında Çivril Belediyesi şimdiki Pazar yerinin sadece çatısını yenilemek için ihaleye çıkacaktı 3 ay geçti bu ay sonuna doğru ihale edebilecekler. Pazaryerinin sadece çatısı için 2 – 3 milyon lira harcamaya gerek yok” dedi.

Pazaryeri için çok kullanışlı birkaç değişik proje hazırlattıklarını belirten Ömer Köseoğlu “CHP İlçe örgütü olarak Mimarlık firmalarına birkaç değişik proje hazırlattık. Sadece çatısını değiştirmek 3 yıl sonra aynı sıkıntıları yaşamamıza neden olacak, bize göre orası rantabl şekilde değerlendirilmeli. İsterlerse projelerimizi görebilir, fikir edinebilirler. Üç yıl sonra işlevsiz kalacak bir pazaryeri için bu kadar para harcamasınlar. Bizim derdimiz biz yapalım olsun değil, Çivril’e bir şeyler yapılsın. Yararlı bir şeyler yapılsın, Çivril’in parası boşa harcanmadan bir şeyler yapılsın” dedi.

 

PAZARCI ESNAFI İLE GÖRÜŞÜLECEK

 

Hazırlattıkları projeleri pazarcı esnafı ile görüştükten sonra gelecek fikirleri de değerlendireceklerini ifade eden Ömer Köseoğlu “hazırlattığımız Pazar yeri tasarımlarını pazarcı esnafı arkadaşlarımızla görüşeceğiz önce onlara sunacağız. Burayı kullanacak olan onlar en iyi fikri, en kullanışlı tasaraımı onlar söyleyecekler ve projelerimiz son halini alacak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.