HURDA DEMİR İÇİN BEKLİYORLAR

Yıkılan Çivril pazaryerinden çıkacak hurda demirlerin başında bekleyen hurda toplayıcıları para kazanmanın ne kadar zor olduğunu gözler önüne serdi.

Yaşam Yayın: 05 Mayıs 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 05.05.2018 18:53:39
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Çivril Pazaryerinde yıkım işleri devam ederken molozların arasından çıkacak hurda demir için bekleyen hurdacılar dikkatlerden kaçmadı. At arabalarıyla kazım ve yıkım yapılan alanda bekleyen hurdacılar yükleme yapan kepçe durduğu zaman toprağın içinde kalan hurda demir parçalarını almak için birbirleriyle yarışıyorlar.

 

Günde 20 TL

 

Pazaryerinin zemin betonunda bulunan demirlerin kazıldıktan sonra ortaya çıktığını ve parça demirleri topladıklarını belirten hurdacılar “Pazar yerinin çatısı ve ayak demirleri söküldü. Biz zeminden çıkacak parça demirler için bekliyoruz. Sabah geliyoruz akşama kadar kepçe kazdıkça kamyonlar gelmeden kazılan yerdeki parça demirleri topluyoruz. Biraz riskli ama bizim işimiz bu. Günde 20 kilo hurda demir topluyoruz. Onu da kilosu bir liradan satabilirsek yevmiyemiz 20 liraya geliyor” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.