İĞDİR RAMPASINDA FECİ KAZA

Çivril Uşak karayolunda meydana gelen kazada 3 araç birbirne girdi.

Asayiş Yayın: 06 Kasım 2015 - Cuma - Güncelleme: 06.11.2015 15:42:34
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

İğdir rampamsında meydana gelen kazada Uşak’tan Çivril’e seyreden 48 YH 885 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Böyükbaş (64) direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen Muhsin Balaban (61) idaresindeki 20 LE 027 plakalı araç ile kafa kafay çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan Mehmet Böyükbaş idaresindeki araç karşı şeride geçerek Mehmet Kubur idaresindeki 20 LZ 929 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçta sıkışan Muhsin Balaban olay yerinde hayatını kaybederken diğer aracın sürücüleri Mehmet Böyükbaş ve arkadaşı Süleyman Atlı ile Mehmet Kubur olay yerine çağrılan ambulanslarla Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle Uşak Denizli karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Olay yerine çağrılan Denizli Büyükşehir belediyesi İtfaiye ekiplerine bağlı kaza kırım ekiplerinin çalışması sonucu açılan yol kontrollü olarak trafiğe açıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.