İKİ GÜN ELEKTİRİK KESİNTİSİ OLACAK

ADM Elektrik, şebeke bakımı ve yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle Çivril’de iki gün planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Yaşam Yayın: 23 Şubat 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2018 21:17:12
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

ADM Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan duyuruya göre 25 Şubat Pazar ve 26 Şubat Pazartesi günü Çivril’in bazı mahalle ve bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

 

Yapılan açıklamaya göre 25 Şubat Pazar günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle Yukarı sanayi sitesi, Şehitler ve Karabedirler, Akpınar mahallelerinin tamamı ve özel trafolu müşteriler  ile Yukarı mahallelerinin tamamı ve özel trafolu müşteriler(Tüvtürk) elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

26 Şubat Pazartesi gün ise 10:00  ile 15:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle  Süngüllü, Çetinler, Çandır, İshaklı, Gökgöl, Tekke, Yukarı Düzbel mahallelerinin tamamı ve özel trafolu müşterilerde  elektrik kesintisi yapılacaktır.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.