İKİ GÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

Çivril’de hafta sonu iki gün elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Yaşam Yayın: 15 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 15.05.2020 20:57:44
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Reşadiye mahallesinde Arıza bakım ve onarım nedeniyle 16 Mayıs Cumartesi ve 17 Mayıs Pazar gün elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

 

Çivril Kaymakamlığından yapılan duyuruda “Reşadiye mahallesinin tamamında ve özel trafolu müşterilerde 16 Mayıs Cumartesi gün ve 17 Mayıs Pazar gün Bakım Onarım ve Arıza çalışması nedeniyle 10.00 ile 15.00 saatleri arasında kesinti yapılacaktır. Oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçmek için belirtilen saatlerde elektrikli cihazların prizlerden çıkartılması, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, yapılacak çalışmaların bildirimli elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği huşularını dikkatinize sunarız ” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.