İLÇE TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN ZOLAN’A ZİYARET

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı kongrelerini tamamlamasının ardından yeni başkan ve yönetimi ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, vatandaşa hizmet etmek için bulunulan makamların çok önemli olduğunu söyledi.

Siyaset Yayın: 21 Ekim 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2017 21:03:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Çivril İlçe Başkanlığı Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun ardından yeni başkanı ve yönetimi ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizlere vakit ayırdığınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Denizli ve Çivril’e yapmış olduğunuz hizmetler içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Çivril bu zamana kadar görmediği hizmetleri görmeye başladı. Büyük yatırımların altına imza attınız. Büyükşehir olmasaydık bunları bizim yapabilmemiz mümkün değildi” dedi.

 

“Millete hizmet edecek yerlerdesiniz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Hep beraber güzel işler yapmayı Allah hepimize nasip etsin. Zor ve meşakkatli bir iş, ancak vatandaşa hizmet etmek dertlerine derman olmanın da mutluluğu paha biçilemez. Bu yerler millete hizmet anlamında önemli makamlar. Güzel bir şekilde hep birlikte millete hizmet etmek nasip olsun. Yolunuz açık olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.