İLK TAKSİT ÖDENDİ ÇİVRİL BİR HAYALİNE DAHA KAVUŞUYOR

Çivril Belediyesinin Devlet Demiryollarından satın aldığı 54 BİN metrekare arsanın ilk taksiti ödendi.

Siyaset Yayın: 17 Ocak 2016 - Pazar - Güncelleme: 17.01.2016 18:21:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir yıl önce DDY ile yapılan görüşmelerden sonra 1 Milyon 253 BİN 405 TL’ye satın alınan 54 BİN metrekare arsa ile üzerindeki 9 taş binanın ilk taksitinin ödemesi yapılarak tapu devir teslimi için protokol imzalandı.

Protokol töreni sonrası açıklama yapan Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven “Önceki dönem belediye başkalarının yıllardır almak için çabalayıp, almayı başaramadıkları Demiryolları arazisini Sayın Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin de desteği ile kısa zamanda tapusunu Belediyemize kazandırarak protokolünü imzalayıp ilk ödemesini gerçekleştirdik. İnşallah projesi hazırlanan çalışmalarımız ile burası bataklık halinden kurtulup, çok güzel bir yaşam ve cazibe merkezi haline gelecek. Ben almayı beceremedim, kimse de alamasın mantığı ile siyasi rant peşinde koşanlar ve buraya karşı çıkanlar merak etmesin, bu alanı güzel ilçemizin en güzel meydanı yapacağız. Biz sadece hizmetkâr olmaya çalışıyoruz. Hiçbir zaman kısır ve seviyesiz tartışmaların içinde olmayacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.